Arbejdsområder​

Kontor og værkstedsbygning

Under de forskellige menuer kan du se, hvad hvert firma laver, I forbindelse med større sager vil man kunne følge med i projektforløbet.


I dag, har vi 4 forskellige firmaer, der dækker de områder, vi arbejder i. Firmaerne er opbygget således, at de indenfor kort tid kan ændre deres arbejdsområde for at opfylde kundernes ønsker nu og i fremtiden.

Når du kontakter os, modtages du af vores bogholder og sekretær, som stiller videre til rette person - alt efter hvilket arbejde der skal udføres.

Ved bestilling af arbejde eller tilbud bliver alt organisations-, tilbuds-, sagsstyrings- samt finansarbejde udført på computer. Det giver overblik og en stor tryghed.​

Vores ansatte er professionelle håndværkere, der er udvalgt blandt mange. Vi vurderer altid, hvem der bedst passer til den eneklte opgave. Til styring af samarbejdet mellem firma og medarbejdere har vi en medarbejderhåndbog, der udbygges løbende. Heri er der beskrevet regler for sikkerhed, arbejdsrutiner, specielle arbejdsforhold ved stamkunder m.v. I forbindelse med overstående afholdes der fyraftensmøde ca. en gang om måneden.

Vi har et festudvalg, der står for julefrokost, sommerfest, udflugter m.m. I tilknytning til kontor/værksted er der lokaler med billardbord m.m. til hyggelige stunder efter arbejde.


Mailadresse: bytomrer@bytomrer.dk

Mobil: 28 11 70 33​

Jeg ønsker oplysninger
Vil gerne ringes op
Fremvisning af lejemål
Modtager oplysninger
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Avernakke Gruppen ApS

CVR: 24264126

​Telefon: 28 11 70 33

E-mail: kaj@bytomrer.dk

Fredensgade 7, 

6000 Kolding - Åbn Google Maps