Seest Bakke 27 st. 6000 Kolding

Beliggenhed:

Bynær beliggende 8 min. gang fra centrum af Kolding, med 200 m gåafstand til butikker, skole, busser og fritidsfaciliteter.

Ejendommen:

Ejendommen er velholdt og indeholder 2 lejligheder, som alle er i tip-top stand. Egen altan eller terrasse. Her er fællesarealer med 1. p-plads per lejlighed. Samt cykelplads og affald område.


Indretning:

Oplev det bedste af komfort og stil i denne fantastiske 3-værelses lejlighed med et stort køkken med udgang til egen terrasse, der er beliggende på Seestbakke 27. Med en ideel placering i stueetagen og nem adgang via både hoveddøren og bagindgangen, er denne lejlighed den perfekte kombination af praktisk bekvemmelighed og moderne design.​

Denne nyrenoverede lejlighed byder på en rummelig bolig på 93 kvadratmeter, der er omhyggeligt udformet med højdepunkter i hvert eneste rum. Bryggerset, som strækker sig fra bagindgangen, er udstyret med plads til din egen vaskemaskine og tørretumbler, så hverdagen bliver så let som muligt.

Badeværelset har en elegant bruser, et indbygget skabsparti og et spejl med indbygget lys. Mekanisk udsugning og et vindue sikrer frisk luft og naturligt lys i dette rum.

Værelse 1, det charmerende soveværelse, imponerer med et stort indbygget skab og masser af naturligt lys. De lyddæmpende vinduer mod vejen minimerer støj, så du kan nyde ro og afslapning.

Værelse 2, der ligger i forlængelse af det rummelige køkken-alrum, er alsidigt og kan fungere som stue eller et ekstra værelse. De lyddæmpende vinduer sikrer en fredelig atmosfære.

Køkken-alrummet er hjertet i lejligheden og præsenterer et stort, moderne køkken med masser af lys, integreret opvaskemaskine og elegante emhætter i loftet. Du vil elske den generøse skabsplads, induktionskogepladen og det skjulte køleskab. En væg af paneler tilføjer en touch af klasse, og udgangen til din egen terrasse fuldender oplevelsen.

Udenfor venter et perfekt rum til afslapning og underholdning. Den private terrasse er ideel til hyggelige øjeblikke, og det store skur giver praktisk opbevaringsplads. Med en privat parkeringsplads og en lille græsplæne til deling med overboen får du den ultimative boligoplevelse.

Udstyr:

Keramiske kogeplade, ovn og opvaskemaskine, emhætte, køleskab med dybfryser, fællesantenne med adgang til internet. Fibernet.

Information om Kolding kommune:

Børnepasning, skole, fritidsaktiviteter, m.m.

Læs mere

kolding-kommune-logo

Værelser

3 stk.​

Lejemålet størrelse:

93 m2.

Lejemålet klar til indflytning den:

NU

Leje per måned

Leje​

kr. 7.650,00

A-conto forbrug

kr.     650,00

I alt måned

kr. 8.300,00

A-conto Varme

kr. 450,00​

A-conto Vand

kr. 200,00

I alt

kr. 650,00​

Depositium

kr. 22.950,00

Forudbetalt leje

kr.    8.300,00

I alt

kr. 31.250,00

Depositum og forudbetalt leje skal betales ved underskift af lejekontrakt.

Jeg ønsker oplysninger
Vil gerne ringes op
Fremvisning af lejemål
Modtager oplysninger
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Avernakke Gruppen ApS

CVR: 24264126

​Telefon: 28 11 70 33

E-mail: kaj@bytomrer.dk

Fredensgade 7, 

6000 Kolding - Åbn Google Maps